2009. július 9.

It's More Than Just Music

Az új Golliwog lemez nagyszabású vállalkozása a hozzá tartozó mintegy 40 oldalas esszé, amelyet a zenekar már letölthetővé tett, a myspace oldalán. Ahogy az első mondatokban is olvasható, vannak benne szinte hihetetlennek tűnő részek. Azonban legalább egyszer mindenkinek érdemes átrágnia magát rajta, akár elhiszi a leírtakat, akár nem. Kedvcsinálóként lefordítottam pár részletet, hátha így több emberhez jut el, aminek talán mindenkihez el kéne. Mivel a letöltéssel voltak gondjaim, feltettem ide.

Golliwog: Plague Allegiance

Bevezetés

Létezik egy világméretű összeesküvés, amelyet egy genetikai rokonságban lévő egyének alkotta rendkívüli hatalmú és befolyású csoport irányít, [...] és melynek célja a Egyetlen (fasiszta) VilágKormány létrehozása, egy nemzeti és regionális határoktól mentes világ, amely az ő akaratuknak engedelmeskedik. Háborúkat, terrorcselekményeket, éhínséget és különböző agykontroll módszereket alkalmaznak a Föld lakosságának irányításához. Szándékuk a bolygó minden egyes emberi lényének teljes és totális ellenőrzés alá vonása, valamint a világ lakosságának drámai lecsökkentése 5,5 milliárd fővel (ez mintegy 80%-os csökkenés). Bár a New World Order kifejezés általánosan használatos manapság az előbbi programpontok összefoglalására, hasznosabb egyenként azonosítani a vezető szervezeteket, intézményeket és személyeket, akik az összeesküvők hatalmas és szövevényes pókhálóját alkotják. [...]


VI. fejezet - Rend a káoszból

[...] A leghatásosabb manipulációs módszer a "Rend a káoszból", avagy a "Probléma-Reakció-Megoldás". A következőképpen működik: be akarsz vezetni valamit, amiről tudod, hogy az embereknek nem fog tetszeni. Lehet ez nagyobb hatalom a rendőrségnek, az alapvető szabadságjogok további korlátozása, akár egy háború. Tudod, hogy ha nyíltan tálalod, az emberek ellenezni fogják. Először tehát készítesz egy Problémát; elharapozó bűnözés, több erőszak, terrortámadás, kormányválság, vagy előveszed az egyik Illuminati-bábodat, mint mondjuk Szaddam Husszeint, hogy háborút kezdj. Biztosítod, hogy más legyen felelős a problémáért, ne pedig te, aki valójában mögötte állsz. Szóval csinálsz egy bűnbakot [...], egy Timothy McVeigh-t, egy Lee Harvey Oswaldot, vagy egy Osama bin Ladent (akit a CIA képzett ki és támogatott). Ezután a a kezedben lévő médiát arra használod fel, hogy megmondd az embereknek, mit kellene gondolniuk az általad előidézett eseményről és hogy kit kell hibáztatniuk érte. Ezzel elérkeztél a második fázishoz, az emberek Reakciójához. "Ez így nem mehet tovább, mit fognak ez ellen tenni?" Ez már feljogosítja az Illuminati-t, hogy nyíltan felajánlja a Megoldást a problémára, amit előidézett - új törvényhozást, amely megerősíti a globális hatalom központosításának kérdésében, vagy a szabadságjogok további morzsolásában. 9/11 volt ennek a legordítóbb példája. Minden, ami a támadásokat követte, civilek tízezreinek lemészárlását és megnyomorítását Afganisztánban és Irakban, a megfigyelések és ellenőrzések nagymértékű növekedését 9/11 hivatalos története legitimálta. Ami nem igaz. Ez a Nagy Hazugság, és egy tízéves képes lenne átlátni rajta - belső akció volt! Hitler, aki ugyancsak a Rothschild Illuminati vérvonalba tartozott, ugyanezt a módszert alkalmazta 1933-ban, mikor felgyújtotta a Reichstagot (saját parlamenjtét), majd a kommunistákra kente, hogy háborút tudjon indítani és megerősítse vezetői törvényességét.
[...] Ki húzott hasznot a szeptember 11-i történésekből? Afganisztán? Irak? Akármelyik arab ország? Nem. Viszont a Bush-kormány kapott egy kitöltetlen csekkönyvet, hogy vegye át az ellenőrzést az afgán mákföldek, az iraki olajmezők, valamint az olajban és földgázban gazdag Kaszpi-medence fölött.
[...] A ~ módszert folyamatosan alkalmazzák az emberi elmén és érzelmeken, nem kevéssé az agymosott fiatalokon és felnőtteken, akik marokszámra kezdenek fegyveres ámokfutásokba szerte a világban, azonnali fegyvertartási törvénymódosításokat vonva maguk után. Olyan emberként mondom ezt, akinek nincs fegyvere és szenvedélyesen hisz az erőszakmentességben. De ha kicsit józan ésszel próbálunk gondolkodni, túl kell tekintenünk a saját elveinken és ráeszmélni, hogy az Illuminati módszeresen próbálja lefegyverezni mindazokat, akik ellenük fordulnának. Mielőtt Hitler elkezdte megtölteni a gázkamrákat, ugyanolyan fegyver-ellenes törvényt vezetett be, mint amilyeneket ma látunk világszerte. [...]

X. fejezet - Vegycsíkok

[...] Nagyjából 1998 óta ezrek kezdték észrevenni, hogy az égre párhuzamos csíkokat és rácsmintákat húznak repülőgépek az égbolton. [...] A megkérdezett katonai és kormántisztviselők vagy tagadták, hogy tudatában lennének ilyen permetezésnek, vagy azt állították, ezek katonai repülőgépek, amelyek a fölösleges üzemanyagot engedik ki. A józan ész azt mondaná, nem engedsz fölösleges üzemanyagot reggeltől estig városok felett, majd kezded újra és újra.
[...] Egy másik furcsa jelenség a amit a vegyszer permetezés okozhat, a méhek misztikus és példa nélkül álló eltűnése szerte a világban. Méhkolóniák hagyják el a kaptárjaikat tömegesen és repülnek ki meghalni. Rekordmennyiségben pusztulnak és tűnnek el (méhészek 70-100%-os veszteségekről jelentenek), aminek katasztrofális hatása lehet a mezőgazdaságra és az élelmiszerkészletekre.
[...] Kína a legragyogóbb példája egy hatalmas országnak, ami nem részesül ebből a légszennyezésből. Azért nem, mert Kína az NWO dédelgetettje, hogy átvegye az egyesült államok helyét, mint a világ vezető hatalma, úgy gazdasági, mint katonai téren. [...] Kína a tökéletes modellje a New World Order államának - diktatúra, amelyben meghatározott számú gyermeked lehet, és amelyből olyan végletes módon hiányzik az emberiesség, hogy ártatlan polgárok ezreit zárhatod munkatáborokba, vagy ölheted meg őket, hogy eladd a szerveiket. [...]

XI. fejezet - Codex Alimentarius (élelmiszertövények)

[...] A McDonald's folyamatosan hirdeti húskészítményeit, arra bíztatva az embereket, hogy minél gyakrabban fogyasszanak húst, egyre több és több élelmiszerforrást elpazarolva ezzel. 7 millió tonna gabonából végül mindössze 1 millió tonna hús és melléktermék keletkezik. Növényalapú étrenddel és jól felosztott földterületekkel szinte minden régió önellátó lehetne az élelmiszert tekintve. A világ erdei - nélkülözhetetlenek mindenféle élethez - megdöbbentő mértékben pusztulnak a multinacionális cégek miatt. A McDonald's-ot végre kötelezték annak beismerésére, hogy valamikori őserdők területén nevelt állatok húsát használja fel, meggátolva ezen területek újratelepítését. [...]

3 megjegyzés:

Szati írta...

Érdekes ez a fejtegetés tiszta 1984 szerűség az egész, bár lassan rádöbbennek az emberek, h. ez nem csak egy rohadt utópia,hanem a valóság.Az meg hogy ez a 9/11 dologról a legjobban kiált az égbe, hogy a "Világ Csendőre" mit művel, az teljesen nyilvánvaló,csak az nem veszi észre aki csukott szemmel/füllel járkál. Van egy ilyen független média ált. támogatott képregény szerűség, feltételnül ájnlom figyelmedbe. Szerintem bármi másnál jobban bemutatja, mit is művel amerika a kezdetektől, napjainkig.Az a címe h. "Háború Függők", ha érdekel kölcsön tudom adni valamikor.

buda írta...

jó post az esszét is el fogom olvasni, ebben eddig mondjuk nekem nem volt ujdonság.
bár lehet csak én olvasok sok ilyet

márk írta...

ez most akkor a zsidókról szól nem?

 
Egyedi keresés