2009. július 18.

Spark - EP 2009



A végéről kezdem, ahol az egyedüli hibát vétették a srácok. Miért kell még mindig az American beauty-ból bevágni? Akárhányszor meghallgatom a lemezt, muszáj kinyomnom a vége előtt, mert elbaszná az egészet. Ez a film már olyan régóta "mindenki kedvence" és annyiszor szerepelt skit-ként is, hogy már komolyan teljesen felidegesítem magam rajta. Nem tudom elhinni, hogy nem lehetett volna bármi más helyette.
Egyébként pedig ez az egész nagyon-nagyon fasza. Fasza, hogy a délvidék legkedvesebb figurái az Elíz Csodaországban után most megcsinálták a Vajdaság Breathe In-jét. Fasza, hogy azonnal ingyen letölthető volt az egész, de még sokkal faszább két sör áráért a csináld magad album, ami a legötletesebb és legaranyosabb, amivel itthon valaha találkoztam. Persze tőlük ez valahogy teljesen természetes, talán akkor lettem volna meglepve, ha kapok egy nyomtatott cd-t műanyag zacsiban. Remélem a következő adag már 7" formájában jön ki, és akkor fel is lehet oszlatni az egész bagázst, mert mindent elértek. A felvétel minősége pontosan elég ahhoz, hogy élvezhető legyen, de legalább nem kellett azon fáradozni, hogy mocskos legyen a hangzás.
Ha jót akartok magatoknak, vegyétek meg ezt a lemezt és menjetek el megnézni a Sparkot, vagy szervezzetek egy bulit és hívjátok meg őket.

Spark Myspace

Nincsenek megjegyzések:

 
Egyedi keresés